dijous, 9 de febrer del 2012


L’AMPA del CEIP Reixac a totes les famílies de l’Escola:

El dimecres dia 8 de febrer, una família del nostre centre ha estat víctima d’un incendi que ha cremat casa seva i bona part de les seves pertinences. Afortunadament ningú ha pres mal, però aquests accidents sempre comporten un sentiment de dolor i pèrdua, davant del qual volem expressar la nostra profunda solidaritat.

Ens agradaria poder ajudar aquesta família a recuperar la seva normalitat, fer-los arribar l’afecte de totes les famílies de l’escola i posar-nos a la seva disposició per a qualsevol tipus d’ajut que pugui menester .


Des de l’AMPA hem pensat que una manera d’expressar la nostra solidaritat podria ser organitzar la recollida d’ajut econòmic per col·laborar a l’esforç d’aquests primers dies després del sinistre. És un gest fet des de la nostra humilitat que esperem que ens permeti fer sentir a aquesta família que estem al seu costat i que el seu problema el sentim com a propi.

Hem habilitat un compte a la Caixa de Penedès amb el número 2081-0170-26-3300005375 on, amb aquest fi, cada família del centre  pot fer l’aportació que vulgui, preferentment mitjançant transferència o bé a través dels caixers amb el número de pin 136.362.


Us recordem que les oficines bancàries resten obertes al públic tots el dies pels matins i els dijous a la tarda.
                                                               AMPA del  CEIP Reixac 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada