divendres, 20 de gener del 2012


Us convidem a participar al segon cicle de xerrades i tallers que organitza la FAMPA en el marc de l'escola de mares i pares Empa.

Desprès de la reeixida jornada de l'Empa al 2011, l'escola de mares i pares tornarà encetar tot un ventall de xerrades i tallers per segon any consecutiu.


Presentació Empa

Xerrada a càrrec de Daniel Gabarró per a docents i famílies
Xerrada per a docents: "Les causes fonamentals del fracàs escolar i formes d'abordar-les".
A càrrec de Daniel Gabarró, mestre, psicopedagog, docent universitari i col·laborador habitual de l'Ofici de Viure de Catalunya Ràdio i d'altres mitjans de comunicació.

Lliurament del II Premi del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC)
A càrrec de l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez

A continuació, xerrada per a les famílies: "Com ajudar els nostres fills i filles a tenir èxit escolar i a ser feliços?"
Com podem donar suport als nostres fills i filles perquè esdevinguin persones felices i també perquè visquin l'educació com a quelcom valuós i s'esforcin al màxim. A càrrec de Daniel Gabarró, mestre, psicopedagog i docent universitari.

SERVEI DE LUDOTECA:
Per facilitar l'assistència a les xerrades posem a disposició de les famílies un servei de ludoteca gratuït de 3 a 12 anys que es farà a l'escola Reixac, al col·legi La Salle o a la Biblioteca Elisenda, en funció de lloc en què es faci l'acte. Cal, però, un mínim de 6 usuaris i inscripció prèvia al correu empamir@hotmail.com indicant per a quina xerrada necessiteu el sevei. (Aquest apartat el voldrien més resaltat, en un requadre o alguna cosa així i més gran)

CERTIFICAT D'ASSISTÈNCIA:
Als participants que ho sol·licitin se'ls farà un certificat que acrediti la seva assistència a les xerrades.

On: Auditori Municipal http://g.co/maps/8mf7f
Adreça: Pl. de l'Església, 12
Inici: 25/01/2012 17:30h
Organitza: FAMPA               

Us hi esperem!!!

empamir@hotmail.com
http://fampa.montcada.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada