dimarts, 29 de novembre del 2011

Proposta de nous Estatus




Els estatuts de la nostra associació daten de l'any 1975, tot i que estan força bé han passat quatre dècades i els temps han canviat les dinàmiques de les famílies a l'escola. Lluitem per una escola inclusiva, volem una diversitat a les aules que ens ofereixi l'oportunitat d'enriquir la resta d'alumnes, la nostra implicació a les festes culturals i esportives, el dret per estar informats són clars exemples de com els pares i mares lluitem per fer prevaldre l'escola com a part de l'entorn.

Fa unes setmanes es va reunir la comissió estatutària per tal de treballar adequació d'un nou model de estatuts als temps actuals. Els documents que han estat inspiració del nou model d'estatuts han sigut el model oficial que ens ha permès inserir les premisses bàsiques per poder adaptar-los al nou codi civil, els estatuts de la Federació d'associacions de mares i pares de Montcada i Reixac (FAMPA) per tal de poder-li donar un caire més territorial, el model d’estatuts de la FaPac i els antics estatuts de l'AMPA Reixac com a base de treball.

Finalment us fem a mans de la proposta d'estatuts per tal que podeu presentar esmenes abans del dia 15 de desembre per mitjà de qualsevol canal vàlid, a la bústia de l'ampa, Gmail, facebook etc...

La convocatòria d'assemblea extraordinària per aprovar els nous estatuts tindrà lloc el proper dia19 de desembre a les 16:30 hores a la Biblioteca de l'escola.

Us hi esperem!

Junta Directiva Ampa Reixac

Clika aquí per veure el contingut de la proposta d'estatuts








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada