diumenge, 12 de febrer del 2012


 
MANIFEST PER LA DEFENSA DE LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU INS
MONTSERRAT MIRÓ I VILÀ



Arran de lano inclusió dintre dels pressupostos del 2012 la construcció del nou edifici del’INS Montserrat Miró i Vilà de Montcada i Reixac, els sota signants ensadrecem a l’honorable president de la Generalitat Sr. Artur Mas i Gavarró, a laSra. Consellera d’Ensenyament Irene Rigau i Oliver, al director dels ServeisTerritorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Sr. Lluís Baulenas i Cases , ia tots els mitjans de comunicació que vulguin fer-s’hi ressò, per posar en el seu coneixement una sèrie de consideracions en relació a la no construcció delnou INS Montserrat Miró i Vilà de Montcada i Reixac.


Els sota signants considerem:

Primer.-
Que, aquest centre docent, no compleix amb les normatives d’aplicació en aquest tipus de centres pel que fa a:

· les condicions de protecció contra incendis,
· el reglament d’instal·lacions electrotècniques,
· el reglament d’instal·lacions electrotècniques tèrmiques,
· la llei de protecció contra la contaminació acústica,
· la normativa d’adequació a la zona climàtica
· la llei d’accessibilitat,
· ni a cap criteri de sostenibilitat i confort que un centre docent requereix.


Segon.-


Que, aquest centre docent, amb gairebé quaranta anys de vida, amb la finalitat d’adaptar-se a les necessitats educatives, ha anat patint diverses reformes i ampliacions, l’objectiu de lesquals, sempre ha estat pal·liar de forma provisional i transitòria, les mancances del centre fins que arribés la construcció del nou institut previst pel curs 2011/2012 data que s’ha estat dilatant en el temps des de fa una dècada i que avui constatem que encara no ha arribat un termini real.


Tercer.-
Que, el greuge que suposa la no construcció d’aquest nou centre és una qüestió que afecta a tot el municipi de Montcada i Reixac amb tots els agents implicats: ciutadania, entitats, polítics, comunitat educativa, etc.


Quart.-

Que, tret dels centres que estan actualment desenvolupant la seva activitat educativa en barracons, som el centre amb pitjors condicions estructurals i de salubritat de tot Catalunya.

Per tot això, els sota signants demanem:


Primer.-
Que, es prioritzi la construcció del nou INS Montserrat Miró i Vilà.


Segon.-

Que, s’adquireixi un compromís ferm i concret amb la població de Montcada i Reixac i els agents implicats en aquest tema, en temps i forma.

Per tot el que s’ha exposat esperem tingui en consideració aquest escrit, així com les peticions que en ell es formulen.


Barcelona, 12 de febrer de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada