dijous, 21 de març del 2013

Presentació de la nova junta de l'AMPA

Representants de l'Ampa de l'escola Reixac es van reunir el 18 de març amb la direcció del centre per presentar-se oficialment i plantejar les línies d'actuació de la nova junta. Aquest és el contingut de la carta que es va lliurar a la direcció i que s'ha repartit entre els alumnes del centre:

L'Ampa de l'Escola Reixac ha iniciat una nova etapa després de la renovació de la junta directiva, que ha quedat composada per les persones següents:
Presidenta: Sílvia Alquézar
Vicepresident: Ramón Bueno
Tresorer: Javier Santamarina
Secretària: Alejandra Hernández
Vocals: Cristina García, Esther Bailón, Cristina del Olmo, Mari Carmen Muñoz, Meli Molero, Xavi Herrero, Carmen Ramírez, Laura Grau, David Ramos, Sergio López, Alicia Solano, Adan González i Pilar Andrés.

El principal repte de la nova junta és contribuir en la millora de l'ensenyament dels nostres infants, basant-nos en el diàleg i la col·laboració dels sectors implicats en la comunitat educativa. Hem començat a treballar amb moltes ganes, apostant sobretot en la idea de ser una entitat viva, plural i compromesa. Tenim alguns projectes que volem desenvolupar al llarg dels cursos següents, amb els quals intentarem que us sentiu identificats i pogueu participar de manera activa.
També volem agrair a la junta anterior, presidida per Manolo Guerrero, la dedicació i el treball de tots aquests anys en benefici de la nostra escola. Us anirem informant puntualment de tot allò que succeixi en la nostra entitat a través del bloc i el facebook del centre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada