dimarts, 5 de febrer del 2013

Acta reunió de l’Ampa 1-2-13

Assitents:

Sergio López
Alejandra Hernández
Xavi Herrero
Cristina Traba
Alicia Solano
Silvia Alquézar
José Domingo Sánchez
Amelia Molero

L’Ampa de l’escola Reixac, reunida el passat 1 de febrer, va presentar una proposta per presentar a l’assemblea del 5 de febrer sobre el procés electoral de renovació de la junta de l’entitat. Els càrrecs a escollir són el president/a, el vicepresident/a, tresorer/a i vocals. Excepte el càrrec de president, que presenta la dimissió, la resta ha de ser renovat complint amb el estatuts de l’Ampa. L’assemblea decidirá la data de celebració de la sessió per triar els nous membres i el termini per presentar candidatures, a més de la campanya de difusió perquè la convocatoria arribi al màxim nombres de famílies.

A la reunió també es va donar compte de la trobada que van mantener els responsables de la Comissió d’extraescolars amb la directora del centre, quiva sol.licitar a l’Ampa que es millori el control d’accés  a l’escola durant les activitats extraescolars a la tarda. En aquesta conversa també es va parlar de l’aportació que podría fer enguany l’Ampa per millorar els recursos del centre, tot i que no es va concretar res a l’espera de tancar la proposta de pressupost per al 2013.

D’altra banda, durant la reunió també es va informar de la sessió del Consell Escolar del centre, que va aprobar el pressupost del 2013, que es manté pràcticament igual que l’exercici anterior. El Consell Escolar, constituït recentment després de la renovació d’una part dels seus membres, també va escollir els representants a les diferents comissions de l’organisme. Per últim, el Consell va aceptar una proposta per estudiar la possibilitat de donar suport en la próxima sessió a una declaración promoguda per la Fapac contra l’avantprojecte de llei Wert.

Un altre dels punts tractats va ser l’estat de comptes de l’Ampa per part del tresorer, qui va anunciar també que l’entitat ha presentat la sol.licitud per optar a les subvencions de l’Ajuntament, tot i que encara falta alguna documentació per entregar. Durant la reunió es va apuntar la necessitat que hi hagi més d’una persona gestionant el tema econòmic donat el volum de feina que comporta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada