dimecres, 19 de setembre del 2012






Estimats mares i pares: des de l’AMPA de L'ESCOLA REIXAC us volem donar la benvinguda a aquest nou curs escolar 2012/2013 en el qual tots els membres de la comunitat educativa de l’escola enfrontem el repte de l’educació dels nostres filles i fills amb molts projectes i molta il·lusió.

Amb tots vosaltres que ja coneixeu l’escola i sobretot amb els nous pares i mares de P3, volem compartir la idea de que el projecte educatiu que volem per als nostres filles i fills només arribarà a l’èxit si tots els col·lectius de la nostra comunitat educativa anem en la mateixa línia. 

Per una banda el Claustre de professors, el personal d'atenció educativa i l’Equip Directiu en els quals dipositem la màxima confiança i respecte per la seva labor amb els nostres infants. Amb la seva professionalitat porten a terme l’acció docent i educativa que a vegades és difícil per la diversitat de problemes que la pròpia societat trasllada a l’escola. Nosaltres com a pares tenim la responsabilitat de recolzar-los i valorar la seva feina.

També l’equip de monitores que atén els nens fora de l’horari lectiu: l’empresa ALGIM, que s’encarrega de portar el menjador escolar i Cuinats El Menjador del Reixac, la ludoteca matinal i la ludoteca de la tarda, i el casal de setembre. Aquest equip té tota la nostra confiança i respecte, ja que han demostrat durant molts anys una professionalitat carregada de sensibilitat en la seva tasca.

El Personal d’Administració i Serveis: el conserge i l’administrativa, també fan una feina que destaquem molt positivament.

El Consell Escolar, el màxim òrgan de representació de l’escola en què hi ha mares i pares, professores i professors, l’Equip Directiu, representants de l’AMPA , del PAS i de l’Ajuntament. Ells porten a terme una tasca molt important ja que han de valorar i aprovar les diferents propostes de tots el grups i prendre decisions que hem de saber valorar i recolzar.

L’equip de mares i pares delegades que fan durant tot el curs una tasca difícil de coordinació entre tots els pares de les diferents classes i participen molt activament en festes i actes culturals treballant de valent. A ells sempre hem d’agrair la seva labor.

Totes les persones que formen l’AMPA fan un esforç desinteressat amb l’objectiu de consolidar una educació de qualitat i respecte en tots els aspectes, a la qual cosa dediquen bona part del seu temps lliure. L’AMPA, a més de gestionar les activitats extraescolars i d’altres. Ens trobareu tots els dies de 16.30 a 17.30 h a la sala de l’AMPA. També tenim una bústia al costat de la porta on podeu fer-nos arribar tota mena de suggeriments. Segur que podeu fer aportacions importants en benefici dels vostres fills.

Necessitem gent que vulgui col·laborar amb nosaltres que porti idees fresques i moltes ganes de treballar. Animeu-vos a participar i apunteu-vos a l’AMPA!. També us recordem que és molt important que assistiu a les assemblees de pares . Heu d’utilitzar els canals de participació que teniu com a pares.

L’últim grup que forma part de la comunitat educativa en realitat és el primer i el principal: són les nostres filles i fills. Per ells hem de fer que tots els grups abans esmentats treballin plegats i units en aquesta tasca tan important mantenint entre tots el millor ambient possible de respecte, confiança i harmonia.

Segur que tot això ens portarà a aconseguir una educació integral que faci els nostres fills “persones” amb coneixements i sobretot amb els valors humans per ser els membres de la societat que volem en el futur.

Atentament,

L’AMPA del ESCOLA REIXAC





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada