dimecres, 17 de setembre del 2014

BENVINGUTS AL NOU CURS 2014-2015



Comencem el nou curs amb ganes i il·lusió de contribuir a que els nostres fills i filles gaudeixin d'una escola on no només aprenguin coneixements acadèmics, sinó també valors com el respecte, el sentit crític, la solidaritat i la companyonia. 

Primer de tot, demanar disculpes pel retard en l'arribada dels llibres del nou curs, tot i que no és un problema nostre sinó de les editorials que han de servir el material. Demanem paciència a les famílies, especialment a les que van fer la reserva fora del termini establert. Esperem que entre avui i la setmana vinent arribin la majoria dels llibres. Seran les tutores de cada curs qui lliuraran als alumnes els lots de llibres a mesura que vagint arribant.

En segon lloc, us recordem que els dies 22, 23 i 25 de setembre s'obrirà el període d'inscripció a les activitats extraescolars que organitza l'AMPA a través de l'empresa 'Aprèn jugant'. Les propostes són similars a la del curs passat, amb alguna novetat com un taller de percussió. La reunió per parlar sobre el funcionament de les extraescolars tindrà lloc el 22 de setembre a les 16.30h al gimnàs de l’escola. 

Us adjuntem el tríptic amb l'oferta de cursos i tallers i l'horari.


Activitats extraescolars 2014-15 a l'escola Reixac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada