dijous, 30 de gener del 2014

'CLAUS' PER A L'EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS

Les famílies som clau en l'èxit educatiu dels nostres fills i filles. Aquest és el punt de partida del PROJECTE CLAU, que té com a objectiu posar a l’abast de les famílies i les AMPA les eines i els recursos necessaris per portar a terme activitats formatives per tal que les persones adultes de l’entorn de l’alumnat puguin acompanyar el seu procés educatiu. Amb l’objectiu d’aportar elements que puguin contribuir a l’èxit educatiu dels nens i nenes de l’Escola Reixac, l’AMPA vol posar en marxa aquest trimestre les primeres quatre activitats emmarcades dintre del PROJECTE CLAU:

- Tertúlies literàries dialògiques (per a pares i mares).
- Tallers de català (per a pares i mares).
- Tallers d’escacs (per a pares i mares).
- Biblioteca tutoritzada (per a nens i nenes), que serà un espai on els alumnes podran accedir en acabar l’horari lectiu per llegir i fer els deures. Allà els voluntaris podran ajudar als nens i nenes a fer les feines, i els alumnes també podran donar-se un cop de mà entre ells.

Per tirar endavant aquest projecte, el voluntariat té un paper molt important. Qualsevol persona pot ser voluntari (mares, pares, avis, àvies, mestres,…), només cal que estigui motivat i tingui ganes de contribuir a la millora dels resultats dels nens i nenes a l’escola, la qual cosa contribuirà també a millorar el nostre entorn. Aquestes persones abans de portar a terme una activitat rebran una formació per part de l’Associació d’Educadors de Persones Adultes (AEPA). Si voleu ser CLAU en la transformació educativa i voleu fer-vos voluntaris, passeu per l’AMPA i us en donarem més informació.

ANIMEU-VOS! US HI ESPEREM!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada