dilluns, 9 de desembre del 2013

DIMECRES 11, RECOLLIDA SOLIDÀRIA D'ALIMENTS



Per què ho fem?

Moltes famílies de Montcada estan vivint situacions d’autèntica necessitat a causa de l’atur i de la falta d’ajuts. Són famílies com les nostres, que fins fa poc no podien ni imaginar que necessitarien suport per cobrir allò més bàsic com l’alimentació dels seus fills. Aquestes famílies mereixen el nostre suport solidari. No les podem deixar soles. Des de l’escola els hem de fer notar que la seva problemàtica la sentim com si sigués nostra. Alhora, des d’un punt de vista educatiu, és molt saludable per als nostres fills entendre que allò que li passa a d'altres nens –a altres famílies–, no els hi pot resultar indiferent i que ells poden fer alguna cosa per ajudar.

Què farem?

Recollirem els aliments que porteu i els lliurarem a Càritas Montcada, per ajudara l’esforç que aquesta entitat fa regularment, un esforç que per a moltes famílies representa poder cobrir les necessitats d’allò més bàsic i no passar gana. Els aliments han de ser envasats, de llarga durada i amb data de caducitat vigent, i es tractaria de recollir preferentment:
Llegums, pasta, galetes, sucre, llet, sucs envasats, oli, llet maternal (molt necessària), productes de conserva en llauna, dolços nadalencs...

Quan i com ho farem?

El dimecres dia 11 de desembre hi haurà unes taules amb caixes de cartró en les quals podreu dipositar les vostres aportacions. Una persona de l’AMPA estarà a cada taula per a qualsevol aclariment que necessiteu. Posarem dos punts de recollida: un punt a la porta de l’AMPA i un altre a l’entrada d’infantil, a les hores d’entrada i sortida de l’escola.

Matí de 9:00 a 9:30 i de 12:30 a 13:00
Tarda de 15:00 a 15:30 i de 16:15 a 16:45

Esperem les vostres aportacions. La solidaritat ens fa humans i dignifica les nostres vides i les dels nostres fills. Intenteu que siguin els vostres nens els qui dipositin la vostra aportació a les caixes. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada