dijous, 14 de novembre del 2013

PREPARATIUS PER AL NADAL I NOUS PROJECTES

JA ESTÀ A LA VENDA LA LOTERIA DE NADAL I AVIAT TINDREM ELS NÚMEROS DE LA PANERA


Aquest és el número que donarà la sort a l'escola Reixac
Després de la celebració de la Castanyada, l’AMPA ja ha començat a treballar en noves activitats que es desenvoluparan al mes de desembre amb motiu de les festes de Nadal. Com ja sabeu hem començat a vendre números de loteria al preu de 3 euros. Es poden comprar de dilluns a divendres al local de l’AMPA a la tarda, entre les 16.30 i les 17.30h. També aviat posarem a la venda els números per a la rifa d’una panera de Nadal, que contindrà productes típics dels àpats nadalencs. Cada família tindrà assignats dos números al preu d’1 euro i el funcionament del sorteig serà igual que de les edicions anteriors. Pel que fa al calendari amb les fotografies dels diferents cursos, està previst que surti a la venda a partir de principi de desembre al preu de 3 euros. Les famílies hauran de reservar i pagar per endavant el número de calendaris que voldran. Penjarem a la porta de l’escola una mostra de com serà el calendari i de les fotografies dels 19 cursos (perquè veieu com han quedat els vostres fills). La comissió de solidaritat està organitzant una recollida d’aliments a mitjan de desembre per col·laborar amb la campanya de Nadal de Càritas. Paral·lelament l’escola s’ha afegit a la campanya ‘Regala somriures’ que promou l’Ajuntament i que recollirà material escolar i contes per a nens d’entre 1 i 12 anys.

 

SOCIALITZACIÓ DE L'EQUIPACIÓ ESPORTIVA

En l’àmbit de les activitats extraescolars, us informem que els equips esportius disposaran d’una equipació socialitzada. Les famílies hauran de deixar 12 euros en dipòsit per poder utilitzar-la i, a final de curs, l’hauran de retornar per recuperar la fiança. També hi haurà la possibilitat de quedar-se la roba si la família ho prefereix. Al mateix temps, l’AMPA ha decidit fer-se càrrec del pagament de les fitxes dels nens dels equips esportius del centre (7 euros per nen), per compensar l’increment del cost de les extraescolars esportives respecte el curs anterior. Aquest diners se sufragaran amb part de la subvenció que l’IME ens concedeix com a AMPA per temes esportius.

RESOLENT NECESSITATS DE L'ESCOLA

L’AMPA està mirant pressupostos per adquirir tendalls que facin ombra a les aules de preescolar, ja que a l’estiu el sol hi dóna de ple, especialment a la tarda, fent que les temperatures siguin molt elevades. L’altre projecte que s’està valorant econòmicament és el sistema sonorització del pati, actualment deficient. En breu, es durà a terme la compra de material esportiu que l’escola necessita per poder dur a terme les classes d’educació física, segons la demanda que ens ha fet arribar la direcció. 

Al desembre us informarem més àmpliament d’aquests temes en una nova edició de la revista de l’AMPA ‘La Maquineta’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada