dilluns, 13 de maig del 2013


ÈXIT DE LA FESTA DE LA PRIMAVERA


Els membres de l'AMPA estem força contents de com va anar la Festa de la Primavera i agraim l'esforç de tots els pares i mares que hi van col·laborar, així com l'assistència de les famílies i d'una àmplia representació del professorat. Segur que hi ha molts aspectes a millorar i noves propostes a pensar de cara a l'any vinent. Estem oberts a suggerències i nous col·laboradors. Animeu-vos!

Us hem preparat una selecció de les millors fotografies de la festa realizades per un pare de l'escola, Dani  Calderón. Només heu de copiar i enganxar aquest enllaç: 

http://s1300.photobucket.com/user/AmpaReixac/media/IMG_9771_zps52b3835a.jpg.html


Una vegada passada la Festa de la Primavera, ja hem començat a treballar en temes que tenim pendents:

Llibres. Ja hem tingut una primera reunió amb una empresa local perquè cara al curs vinent ens pugui vendre els llibres a un preu més econòmic.
Equipació esportiva de l'escola. Estem valorant preus i dissenys amb altres empreses perquè resulti més barata.
Projecte Clau. Des de la Fampa s'està coordinant la creació d'una xarxa de voluntaris per dur a terme unes activitats de formació a les famílies.
Adequació del local. Hi farem reformes per alleugerir l'espai i que sigui més operatiu
Proposta extraescolars curs vinent. Estem en converses amb una empresa que ens ha fet una proposta. També estem valorant la proposta de l'IME pel que fa les activitats esportives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada