dijous, 31 de gener del 2013

Acta de reunió del dia 16 Novembre de 2012


Reunión de l’ampa de divendres 16 de noviembre de 2012


Ordre del día:

1. Creacio d’un grup o comissió que porti a terme la renovació de Junta.
2. Creació d’un grup o comissió per preparar l’assemblea (acord de data)
3. Proposta per a fer una petita formació sobre el funcionament dels consells escolars
4. Precs i preguntes


Asistents;

Manolo Guerrero
David Ramos
Maria Borrego
Silvia Alquézar
Sergio López
Alejandra Hernández
Cristina Traba
Carmen Ramírez


La junta de l'Ampa de l'escola Reixac, reunida el passat 16 de novembre, ha acordat crear una comissió de treball per iniciar el procés de renovació de la meitat dels càrrecs directius i la presidència. Aquest grup -format per Manolo Guerrero, Xavier Herrero i Carmen Ramírez- també s'encarregarà de preparar l'assemblea general de l'entitat per escollir els nous representants.

La directiva també ha decidit organitzar una reunió amb els delegats i delegades de cada classe amb l'objectiu de posar una marxa una campanya per implicar els pares i mares de l'escola en l'Ampa. La idea de la junta és crear una xarxa de famílies disposades a col·laborar en diversos àmbits amb l'entitat i el centre.

D'altra banda, l'Ampa també durà a terme una jornada de formació sobre el Consell Escolar adreçada als pares i mares, ja que pròximament hi ha prevista la renovació de la meitat dels pares i mares de l'ens. La sessió anirà a càrrec de dues mares del centre -Cristina Traba i Sílvia Alquézar-, que han assistit a un curs impartit per la Federació d'Ampas de Catalunya (Fapac).   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada